Не е истина, че ПП-ДБ не е в коалиция в ГЕРБ.

...
Не е истина, че ПП-ДБ не е в коалиция в ГЕРБ.
Коментари Харесай

Не е вярно, че не сме в коалиция с ПП-ДБ, ДПС също е в нея, обяви Борисов


Не е истина, че ПП-ДБ не е в коалиция в ГЕРБ. Движение за права и свободи също е в нея. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред парламентарни кореспонденти тази заран. 

След въпрос какво стана с подписването на съглашение сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната-Демократична България ", Борисов сподели: " Ами то от тези динамични събития ние некоалицията, което към този момент стартира да става смешно за хората, тъй като не дава отговор на истината, тъй като ние по-реална коалиция няма по какъв начин да бъдем... "

След коментар на кореспондент на " Флагман ", че ГЕРБ няма хора във властта като се изключи Мария Габриел, водачът на ГЕРБ отговори: " Ние нямаме, само че се усещаме виновни, тъй като сме дали своят вот за това държавно управление, с цел да станат тези министри. "

А след запитване на " Флагман " Движение за права и свободи в обединението ли са, Бойко Борисов удостовери сбито: " На процедура, да. "

Лидерът на ГЕРБ още веднъж насочи рецензии към държавното управление. Той упрекна премиера Николай Денков и земеделския министър Кирил Вътев, че не се срещат с протестиращите от аграрния отрасъл, което ескалирало напрежението. 

" Все още не съм чул икономическия министър - комерсиалните аташета какво вършат. Това е голям уред, който стои и чака Народното събрание да вземе решение ", разгласи още Бойко Борисов. 

" А другояче София е привикнала, с месеци стоеше затворен " Орлов мост ". Не е толкоз ужасно. Просто сегашните ни некоалиционни сътрудници не са привикнали с това ", сподели Борисов в коментара си за митингите, преди да изясни, че с ПП-ДБ в действителност са в коалиция. 

След коментар на " Флагман ", че в действителност браншът отхвърля разговор с ръководещите, Борисов сподели: " Ми... това към този момент не го знам. "

Той още веднъж отхвърли да разгласи кой ще е кандидат-кметът на ГЕРБ за София. 

" Когато решиме, ще създадем показване в централата - ще го обявиме. И всеки ден да ме питате, няма да ви кажа, тъй като има по-важни неща от това за мен сега ", сподели Борисов. 

Той разгласи, че промяна на министри може да има през март, когато би трябвало да се извърши ротацията на премиерския пост. 

 

 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР